Natuurfotografie

Heb jij ook wel eens dat je een super mooie wandeling maakt waar je een foto van wil nemen? En dat die foto er dan heel anders uit ziet dan je in je hoofd had? Tijdens deze ontdekkingstocht komen drie soorten fotografie aan bod:

– Macrofotografie

– Wildlifefotografie

– Landschapsfotografie

Twee ervaren fotografen, Manon Verijdt en Marieke Schouten, nemen je een dag mee. We beginnen met de technische theorie, het bekijken van voorbeelden en het instellen van jouw eigen camera. 

De dag start om 9.30 bij Hotel de Kroon in Gennep met het theorie deel door Marieke. Tussendoor lopen jullie de natuur in en gaan door naar de Stadsherberg voor een gezamenlijke lunch. Na de lunch vertelt Manon verder over de praktische ins en outs die komen kijken bij de verschillende soorten fotografie. Om 16.00 sluiten we af met een kop koffie.

Het arrangement is inclusief: begeleiding door twee professioneel fotografen, een werkboekje, lunch en dranken. Er wordt verwacht dat je een eigen camera meeneemt. Bij voorkeur spiegelreflex of een systeemcamera waarbij de iso, diafragma en sluitertijd ingesteld kan worden. 

We zijn nu de laatste puntjes op de ‘i’ aan het zetten, dus het arrangement is heel binnenkort te boeken. Houd onze social media kanalen in de gaten voor updates en ben er als eerste bij!

Door Manon Verijdt
Door Marieke Schouten

Voorbeelden van cursisten

Manon Verijdt

Marieke Schouten