Over Streek-events

Over Streek-events

Hoi, dit ben ik, het gezicht achter Streek-events. Mijn naam is Sara Jansen en ik kom uit de Streek Noord-Limburg. Naast mijn passie voor de streek, organiseren en regelen van verschillende activiteiten en events, ben ik ook werkzaam in de apotheek. 

Het verhaal van Streek-events begint al in 2019. Dat jaar stak ik al mijn energie in het organiseren van het Winterfestival in Ottersum. Plannen, organiseren en een hoofd vol creatieve ideeën zorgden voor een geslaagd event. Vanaf toen wist ik: dit wil ik vaker doen! Ik organiseer met liefde jouw evenement, klein of groot! 

Het idee van de ontdekkingsreizen door de Streek werd bedacht tijdens een avontuur in Zuid-Afrika. Ik ging mee op safari door het indrukwekkende Afrikaanse landschap. De passie en liefde waarmee onze reisleider ons dingen liet zien en proeven, herkende ik uit duizenden. Het was super inspirerend. Deze liefde voel ik óók voor mijn roots. Die trots wil ik ook doorgeven aan eigen inwoners en toeristen die onze streek komen bezoeken.

Ik ben dus degene die jouw ontdekkingsreis organiseert, zodat je onbezorgd kunt genieten in de Streek Noord-Limburg. Een compleet dagje uit! Geniet van jouw ontdekkingsreis!

 

Over Streek-events