Over Streek-events

Eigenaar, organisator & planner:

Hoi, dit ben ik, het gezicht achter Streek-events. Mijn naam is Sara Jansen en ik kom uit de Streek Noord-Limburg. Naast mijn passie voor organiseren en het regelen van verschillende activiteiten en events ben ik ook werkzaam in de apotheek. 

Het verhaal van Streek-events begint al in 2019. Dat jaar stak ik al mijn energie in het organiseren van het winterfestival. Plannen, organiseren en een bom van creatieve ideeën zorgden voor een geslaagd event. Vanaf toen wist ik: dit wil ik vaker doen. Verschillende nieuwe bedrijfsideeën passeerden de revue, totdat ik het zeker wist, ik wil iets met de Streek gaan doen. Het resultaat kun je nu dus vinden op deze website.

Ik ben dus degene die jouw ontdekkingsreis organiseert zodat je onbezorgd kunt genieten in de Streek Noord-Limburg. Een compleet dagje uit! Geniet van jouw ontdekkinsreis. 

 

Over Streek-events